Tuesday, 21 April 2015 10:26

United Kingdom - EnglishNederland - NederlandsFranceBrazilSpain

Hoe te registreren

Op deze pagina wordt het registratieproces uitgelegd.

Het registreren van Pointlogic software is nodig om te starten met het gebruik. Na een succesvolle installatie komt het Register screen in beeld.

1 | Vul uw informatie in

Om uw activatie (unlock) code te ontvangen vult u alle velden in:

Register screen EN   Default new logo

Name

Vul uw volledige naam in (voor- en achternaam)

E-mail *

Vul uw werk emailadres in

Company *

Vul uw bedrijfsnaam in

City

Vul de naam van de stad waar uw bedrijf is gevestigd

Country *

Gebruik de dropdown om het land te selecteren waar uw bedrijf is gevestigd

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Bent u werkzaam voor een extern IT bedrijf?

Vul dan uw klant gegevens in.

2 | Controleer 'Advanced settings'

Zorg er voor dat u de optie 'Network' selecteert in het Advanced Settings scherm indien u Pointlogic software op een netwerk schijf installeert.

Installeert u software op uw eigen PC? Sla deze stap dan over.

3 | Verstuur uw aanvraag naar Pointlogic

Om uw aanvraag te versturen klikt u op 'Send to Pointlogic'.

Register screen EN Default new logo2

4 | Bevestig uw aanvraag

Op de webpagina die verschijnt klikt u op 'Submit the registration' on uw aanvraag definitief te versturen.

5 | Activeer uw software

Uw aanvraag wordt nu gecontroleerd door Pointlogic. Indien u correcte gegevens heeft ingevuld in het Register screen dan ontvangt u binnen 5 minuten de activatie (unlock) code per e-mail (afhankelijk van Internet en netwerk snelheden).

In de e-mail vindt u de instructies om de activatie van uw software af te ronden.

Requirements

Check your configuration

Installation

Software installation explained

Registration

Software registration explained

Troubleshoot

Service your software products

Help!

FAQ's didn't help?
Send us an e-mail right away